vrijdag 24 oktober 2025

AUTUMN MOOD on



CHOCOLATE CHIP APPLE BREAD

Ingrediënten

4 medjouldadels
50 g notenpasta naar keuze
200 g appelmoes, ongezoet
2 eieren
150 g havermeel
75 g amandelmeel
2 tl bakpoeder
1 tl kaneel
1 tl vanille-extract
60 g pure chocolade (70% cacao), 
in stukjes
50 g walnoten, grof gehakt

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C.
Mix de dadels, notenpasta, appelmoes en eieren samen tot één geheel.
Voeg het havermeel, amandelmeel, bakpoeder, de kaneel, vanille en 
een snufje zout toe.
Voeg de chocolade en walnoot toe en roer om.
Giet in een met bakpapier beklede bakvorm (18x11cm), 
zet in de oven gedurende 40 minuten.

Geniet ervan !

Een gezond en heerlijk recept 
uit Sandra Bekkari's nieuwste boek 


*


CHOCOLATE CHIP APPLE BREAD

Ingredients

4 Medjool dates
50 g nut butter of your choice
200 g unsweetened apple sauce
2 eggs
150 g oatmeal
75 g almond flour
2 teaspoons baking powder
1 teaspoon cinnamon
1 teaspoon vanilla extract
60 g dark chocolate (70% cocoa),
coarsely chopped
50 g walnuts, coarsely chopped

Instructions

Preheat oven to 350°F.
Mix dates, nut butter, apple sauce and eggs together.
Add oatmeal, almond flour, baking powder, cinnamon, vanilla and 
a pinch of salt.
Add the chocolate and walnuts and combine.
Spoon the mixture into a 18x11 cm loaf tin lined with baking paper, 
bake for 40 minutes.

Enjoy !

A healthy and delicious recipe
from Sandra Bekkari's newest book 





The Art of the Micro Film

Preset and LUT dear september (dear 2024 collection)

by Kim Klassen


Fijn weekend,
Have a lovely weekend,
Sylvia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten