Ik nam enkele van deze appels
om een hapje te maken :
schijfjes appel en bloedworst
aan beide zijden zachtjes gebakken in boter,
gekruid met versgemalen peper
en bestrooid met tijmblaadjes ...
smakelijk !I took some of the apples
to prepare an appetizer :
apple and black pudding slices
gently fried in butter on each side,
seasoned with freshly ground pepper
and sprinkled with thyme leaves ...
enjoy !
Hello Sylvia,
BeantwoordenVerwijderenmmh, it looks delicious, but what is black pudding??
Simone
Heerlijk ...aten we vroeger thuis met rode kool erbij....yammie....maar sinds ik weet hoe het gemaakt is lust ik het niet meer............erg he??.liefs Ria...
BeantwoordenVerwijderenMmmmmm! Have to try it!
BeantwoordenVerwijderenMonicax.
Looks good and I love apples. I know what black pudding is but not sure I want to eat it.
BeantwoordenVerwijderenWat een prachtige foto'!! wat mooi gedaan zo in dat gras! super en heerlijk recept! Ik ben gek op bloedworst maar mag het niet meer hebben! baal ik van baklever vind ik ook zo lekker.
BeantwoordenVerwijderenFijn weekend
Yolanda
Hallo Sylvia, bedankt voor je berichtje.
BeantwoordenVerwijderenWat heb je de appels mooi gefotografeerd in het gras!
De rest van je foto's zijn ook al zo mooi. Bloedworst en appels..ken ik niet. Toen ik klein was aten we thuis geregeld bloedworst.
Eerlijk gezegd koop ik het zelf nooit. Wie weet beland het ooit nog eens in mijn boodschappenmand.
Alvast een fijn weekend!
Lieve groetjes, Helena
Wat ontzettend orgineel Sylvia, de wijze waarop je deze mooie, en lekkere appels op de foto hebt gezet. Trouwens al je foto's zijn weer prachtig, en dan ook nog een heerlijk hapje met bereidingswijze erbij. Heb al heel lang geen bloedworst meer gegeten, maar als ik dit zie, toch maar weer eens doen...
BeantwoordenVerwijderenLieve groet, Josephine
i love it!!!
BeantwoordenVerwijderenWonderful photos!!
Kisses
Daniela
Wat een leuke foto's heb je ervan gemaakt mooi zo in het gras.
BeantwoordenVerwijderenGr Stina
I don't think I've ever seen black pudding look BEAUTIFUL before now.
BeantwoordenVerwijderenThe photo of the apples in a line so perfectly sums-up this autumn more than any words possibly could.
I hope that all is well with you, thankyou for your lovely comments xx
ah, ich verstehe. Seit Jahren esse ich kein Fleisch mehr, aber Blut- und Leberwurst mag ich manchmal richtig gerne! Ich bin halt ein echtes Pfälzer Mädchen...;-))
BeantwoordenVerwijderenWünsche Dir ein schönes Wochenende
Simone
Weer mooi je foto's hoor Sylvia,dat receptje van je ga ik ook eens proberen!
BeantwoordenVerwijderenliefs Ingrid
Dear Sylvia,
BeantwoordenVerwijderenwhat a funny idea with the apples...and it looks so tasty...we have 14 appletrees and we should pic up them this weekend...
Have a great time,
best wishes,
Sanne
Oh dit ziet er smaakvol uit en zo geschikt voor de herfst.......
BeantwoordenVerwijderenEn die laatste combi...zo mooi. Hoe heb je toch die letters er zo mooi in gekregen....?
Fijn weekend
Liefs
Hi Sylvia,
BeantwoordenVerwijderenjust discovered your beautiful blog and couldn't certainly lleave without a comment.
your post is lovely and your appetizers look so yummy.
have a nice weekend
rita
Sylvia, you are one of those treasured friends!!!! I never tried black pudding when I was in Scotland, I guess I should have, especially with apples.
BeantwoordenVerwijderenHugs,
Margaret B
♥ Olá, amiga!
BeantwoordenVerwijderenPassei para uma visitinha...♥♥
Hummmmmmmm!... leve, saudável e delicioso!...♥
Beijinhos.
♥ Bom fim de semana!
♥♥ Itabira, que hoje completa mais uma primavera...
Brasil♥♥
✿ܓܓ✿ܓ✿ܓ
I've never heard of this dish... sounds delicious! Beautiful pictures, too!!
BeantwoordenVerwijderenHappy weekend!
~ Jo :)
I love apples!!! Your photos are so great!
BeantwoordenVerwijderenHave a happy new week,
Yvonne
Beautiful photos and the sweet-sour dish menu.
BeantwoordenVerwijderenAs usual, imagination and good taste characterize your own space.
Good week to you too, dear Sylvia
Marlow
Yummy! I am thinking those apple treats taste so good ~ your photos are making me hungry! :)
BeantwoordenVerwijderenxo Catherine
Yummy! Ik denk deze appel behandelt smaak zo goed ~ uw foto's maken me hongerig! :)
xo Catherine
Dat is lang geleden, bloedworst! Zal er eens naar uitkijken als ik weer boodschappen doe. Super, de appeltjes in het gras! Dankjewel voor deze tip Sylvia, groetjes Anja
BeantwoordenVerwijderen